5 vaser som sticker ut

Ett enkelt tips på hur du skapar en stilsäker känsla i hemmet är att inreda med snygga vaser som sticker ut. En inredningsdetalj som inte heller behöver kosta skjortan och går att variera beroende på säsong. Här har vi samlat fem favoriter från kategorin vaser - som alla står ut lite extra. 

1. Blåblom 
En färgklick med elegant mönster som blir en fräsch färgklick till hemmets basfärger. Du hittar den här för 169:- i blått och i grönt
2. Den lilla svarta 
Bara för att en vas ska stå ut betyder det inte att den måste ha en stark färg. Denna budgetfavorit för 39:- ger helt klart ett självsäkert statement i rummet med sin svarta spegelyta. Finns även att klicka hem i vitt.


3. Like a boss
Vaser och krukor i djuriska former har präglat inredningsvärlden under hösten och fortsätter vara en av de stora trenderna. Gorillavasen är en av dem och finns i två olika prisklasser, en från älskade märket ByOn som har en mjukare finish och något mindre hål. Den andra varianten kommer från A lot Decorations med halva prislappen, 499:-, och ett mer detaljerat utseende. 


Om man vill klicka hem en liten gorilla, kika här. 
4. Lyxiga Leo
Väl inne på djurtemat kommer här ByOn's leopardvas som helt klart är en annorlunda detalj i hemmet med hög Wow-faktor. Du hittar den här. 

5. Bubbligt värre

Den bubbliga trenden håller i sig och det i kombination med ett något tyngre material är helt rätt i tiden. Här är vasen Lira som ger ett trendsäkert intryck och som tack vare diskret färg är enkel att kombinera med befintlig inredning. 

Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras