Under hundralappen | Mer än 800 produkter

Integritetspolicy

Integritetspolicy - Molino Interiör AB

Vi vill såklart vara transparenta med hur vi hanterar din personliga information på Molino.se och använder den för att förbättra din shoppingupplevelse. Därför kan du här i vår integritetspolicy läsa om hur det går till, dina rättigheter och var du kan vända dig om du har frågor.

Personuppgifter 
De personuppgifter som vi samlar om dig är de du lämnar vid köp eller vid kontakt med vår kundtjänst. Det innebär till exempel namn, e-postadress, adress och telefonnummer eller produktinformation och betalningsinformation. Det innebär även köphistorik och kundtjänsthistorik. De är nödvändiga för att du ska kunna genomföra ett köp hos oss på molino.se eller för att vi ska kunna hantera ditt kundtjänstärende.

Vi behöver dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig, utse vinnare och förmedla eventuella vinster om du deltar i våra tävlingar och/eller event.

Personuppgifterna behövs för att kunna ge dig en bättre, mer personlig upplevelse och ge dig erbjudanden som är relevanta för dig. Den information vi använder är följande: 
- Användarbeteende (t.ex. klick- och besökshistorik) 
- Feedback (t.ex. omdömen eller recensioner) 
- Köphistorik 
- Lokaliseringsdata 
- Adress 
- Tekniska data om de enheter som används och dess inställningar (t.ex. språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning, plattform och version av appen)

Vi behöver dina personuppgifter för att uppfylla våra rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet).

Personuppgifter kommer att sparas i två års tid från ditt senaste köp.

Du har rätt att begära ut ett registerutdrag över dina personuppgifter som vi behandlar.

Klarna
För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag. Du kan läsa mer här

Marknadsföring 
Om du, oavsett om du köpt från molino.se tidigare eller inte, visat intresse för nyhetsbrev och erbjudanden via email genom att lämna din mailadress kommer vi att spara din information för att kontakta dig via e-post i ett år. Du har möjlighet att avsluta din prenumeration när du vill.

Vi samlar in Device Information som används för marknadsföring och anpassad upplevelse med hjälp av följande tekniker: 
- "Cookies", som är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare. För mer information om cookies och hur du inaktiverar cookies, besök http://www.allaboutcookies.org. Du godkänner vårt användande av cookies då du besöker vår webbplats och dina inställningar i din webbläsare tillåter att cookies sparas. Cookies används till exempel för remarketing annonser på Facebook. 

- "Loggfiler" -spårningsåtgärder som uppträder på webbplatsen och samla in data, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, Internetleverantör, refererande / utgående sidor och datum / tidstämplar.

- "Webbeacons", "tags" och "pixels" är elektroniska filer som används för att spela in information om hur du surfar på webbplatsen.

Hantering av personuppgifter 
För att vi ska kunna bedriva vår e-handel molino.se behöver vi dela dina personuppgifter med de externa partners vi använder för bland annat betallösningar, marknadsföring och IT-tjänster. All delning av personuppgifter sker endast för de ändamål som är förenliga med de ändamål för vilka vi har samlat in informationen. De partners som vi samarbetar med garanterar säkerhet för personuppgifterna och följer säkerhetskraven och begränsningarna som gäller för internationell överföring av personuppgifter.

Om vi är skyldiga att enligt lag eller vid misstanke om brott dela dina personuppgifter med självständigt personuppgiftsansvarig, som tex statliga myndigheter, kommer deras integritetspolicy och personuppgiftshantering att gälla.

Genom att besöka vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy. 

Det är Molino Interiör AB som är ansvariga för de personuppgifter som samlats in. Organisationsnummer: 559167-7108. Nygatan 7 46431 Mellerud. 

Vid funderingar eller frågor är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på kundtjänst@molino.se