Berättelsen om oss

Välkommen till Molino - där hus blir till hem.

Vi är ett familjeföretag med våra rötter i underbara Dalsland. En familj med mycket vilja och ambition som vill bidra till att berika och se det fina med vårt landskap. I många år har pappan i familjen huserat i järnhandlar-branschen medan jag och min bror har testat våra vingar på internationell mark och Sveriges pulserande städer. Med kärlek till Spanien har Molino sen fått sitt namn. 

År 2008 kom förändringarnas bris till vår järnhandel i Mellerud. Butiken som sedan 1890 hade försett mellerudsborna med spikar och skruvar i alla dess former fick ny adress och de dryga tusen kvadratmetrarna på Nygatan 7 förvandlades till inredningsbutik. En butik med namnet Ute & Inne där vi idag har cirka 5000 olika produkter som sätter färg och form på livets alla hem.


Tio år senare kom förändringarnas vindar på besök igen när vi lanserade Molino.se - siten där du kan klicka hem butikens alla favoriter var du än befinner dig i vårt avlånga land. En ambition om att börja sprida vår dalsländska pärla ut i hela Sverige. 

//Petra, järnhandlarens dotter