Handla tryggt & enkelt med Klarna

Molino-bloggen

Enkla tips på julklappsinslagning

Enkla tips på julklappsinslagning
Fyra superenkla tips på hur du gör julklapparna lite extra fina. Byt ut klassiska presentsnöret mot jutesnöre är ett av de tips som bjuds på i vår lilla guide om inslagning.

Årets bästa julklappsguide

Årets bästa julklappsguide

För att hjälpa dig i årets klappjakt har vi samlat våra allra bästa julklappstips till allt från 70-plussaren och mamma till en grym fröken och de allra minsta. Med hjälp av vår julklappsguide hoppas vi att du kan hitta de perfekta klapparna! 

Höstnyheter

Höstnyheter
Här visar vi ett axplock av höstens alla nyheter. Nya varumärken, jordnära färger, doftande ljus och mycket mer.

Projekt Sjövillan | Styling

Projekt Sjövillan | Styling
Spana in före- & efterbilder från vår styling av härliga Sjövillan, ett nybyggt hus med stora fönster, högt i tak och moderna detaljer.

Favoriter från Insta

Favoriter från Insta
Ett inlägg kommer lastat med taggningar från Instagram där vi får se hur Molino-favoriter flyttat in i olika hem runt om i landet. Keep it up - vi älskar att se hur produkterna gör sig hemma hos just dig!

Naturen flyttar in

Naturen flyttar in
2019 är verkligen naturens år! Vi ser en uppsjö av inredningsdetaljer i jordnära färger och material som bambu, linne och jute. Här har vi samlat våra favoriter. 

Blommande nyheter

Blommande nyheter
Vi visar upp en blandning av svenska ängsblommor, tropiska kreationer, trendiga krukväxter och fler underbara baskvistar som kommit in under veckan. 

Nyheter | V.14

Nyheter | V.14
Vi välkomnar fler nyheter till butiken och hemsidan - en blandad kompott med både jordnära toner och lite somrigare färger. 

Ett annorlunda ägg

Ett annorlunda ägg
Få tips & idéer på vad du kan lägga i årets påskägg! Vi visar helt godisfria ägg såsom Harens GT-kit och Grillmästarägget men också ett helt gäng med produkter som kan joina godiset och bli en rolig detalj till det klassiska innehållet. 

Påsk 2019

Påsk 2019
Påsken väntar runt hörnet och vi har fyllt på med mängder av dekoration och pyssel - mestadels i jordnära, neutrala färger men också klassiska färgklickar. 

10 trendsäkra detaljer

10 trendsäkra detaljer
Här listar vi tio av våra trendigaste favoriter just nu, en blandning av feminina former, havets skatter och gula toner. Det bjuds bland annat på gula lampskärmar i sammet, bohemiska kuddfodral och konstväxter.

Nyheter | v.11

Nyheter | v.11
Sammetsgardiner utan öljetter, krukor i vårens färger och favoriterna från Sagaform är bara några av de nyheter som kommit in under veckan. Här har vi samlat ett axplock av alla underbara vårnyheter - enjoy!