3 för 2 på alla väggknoppar

Molino-bloggen

Nyheter | v.11

Nyheter | v.11
Sammetsgardiner utan öljetter, krukor i vårens färger och favoriterna från Sagaform är bara några av de nyheter som kommit in under veckan. Här har vi samlat ett axplock av alla underbara vårnyheter - enjoy!

Nyheter | v.9

Nyheter | v.9
Nyheter i butik & online | Här har vi samlat ett gäng favoriter som kommit in under vecka 9. Det strömmar in med nyheter som boostar på vårkänslorna rejält.

Duka till barnkalas

Duka till barnkalas
Vi visar hur du fixar en annorlunda och lekfull dukning som passar perfekt till barnkalaset! En tropisk och fruktig dukning som gör mini-gästerna extra glada.

Nyheter | v. 7

Nyheter | v. 7
Spana in veckans nyheter! Nya konstväxter, lampskärmar i våriga färger och djurtemat fortsätter.

Vårens 3 hetaste inredningstrender

Vårens 3 hetaste inredningstrender
Våren är här och inredningstrenderna inspireras av naturen både under och över ytan. Satsa på detaljer som sticker ut och inred hemmet med evigheternas bukett.

Duka med havet

Duka med havet
Bjud gästerna på en dukning med wow-faktor. En fräsch, ljus och trendig dukning som inspirerats av havet.

Fixa dukningen - 3 tips!

Fixa dukningen - 3 tips!
Bästa tipsen för att få till en lyckad dukning är att utgå från ett tema och ge bordet en tydlig mittpunkt. Här listar vi våra tre favorit-teman för vårens dukningar - under ytan, djungelns lag och blommande bord.

Nyheter | V.5

Nyheter | V.5
Vad har kommit in denna veckan? Spana in nyheter som kommit in online & i butik - där vi inspireras av djungelns lag, feminina former och vårens ljusa färger.

5 vaser som sticker ut

5 vaser som sticker ut
Här har vi samlat fem favoritvaser som alla ger en trendsäker känsla till ditt hem. Vi tipsar om allt från budgetvarianter under fyrtiolappen till ByOn-favoriter.

3 sätt att inreda med konstväxter

3 sätt att inreda med konstväxter
Tips på 3 olika buketter med underbara konstväxter - mer verklighetstrogna och trendiga än någonsin! Här kommer inspiration till vilka blommor, kvistar och blad som passar fint ihop.

Klappar till henne & honom

Klappar till henne & honom
Svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp? Inga problem, här har vi samlat några av våra bästa tips att lägga under granen, både till henne och honom

Regler för julklappsleken

Regler för julklappsleken
Hur spelar man egentligen julklappsleken? Förvirringen kring vilka regler som gäller är den samma varje år och det är lätt att bli osams om vad som är rätt och fel. Leken går såklart att spela på många sätt, men här kommer vår favorit.