Shoppa tryggt med Klarna

Molino-bloggen

Naturen flyttar in

Naturen flyttar in
2019 är verkligen naturens år! Vi ser en uppsjö av inredningsdetaljer i jordnära färger och material som bambu, linne och jute. Här har vi samlat våra favoriter. 

Blommande nyheter

Blommande nyheter
Vi visar upp en blandning av svenska ängsblommor, tropiska kreationer, trendiga krukväxter och fler underbara baskvistar som kommit in under veckan. 

Nyheter | V.14

Nyheter | V.14
Vi välkomnar fler nyheter till butiken och hemsidan - en blandad kompott med både jordnära toner och lite somrigare färger. 

Ett annorlunda ägg

Ett annorlunda ägg
Få tips & idéer på vad du kan lägga i årets påskägg! Vi visar helt godisfria ägg såsom Harens GT-kit och Grillmästarägget men också ett helt gäng med produkter som kan joina godiset och bli en rolig detalj till det klassiska innehållet. 

Påsk 2019

Påsk 2019
Påsken väntar runt hörnet och vi har fyllt på med mängder av dekoration och pyssel - mestadels i jordnära, neutrala färger men också klassiska färgklickar. 

10 trendsäkra detaljer

10 trendsäkra detaljer
Här listar vi tio av våra trendigaste favoriter just nu, en blandning av feminina former, havets skatter och gula toner. Det bjuds bland annat på gula lampskärmar i sammet, bohemiska kuddfodral och konstväxter.

Nyheter | v.11

Nyheter | v.11
Sammetsgardiner utan öljetter, krukor i vårens färger och favoriterna från Sagaform är bara några av de nyheter som kommit in under veckan. Här har vi samlat ett axplock av alla underbara vårnyheter - enjoy!

Nyheter | v.9

Nyheter | v.9
Nyheter i butik & online | Här har vi samlat ett gäng favoriter som kommit in under vecka 9. Det strömmar in med nyheter som boostar på vårkänslorna rejält.

Duka till barnkalas

Duka till barnkalas
Vi visar hur du fixar en annorlunda och lekfull dukning som passar perfekt till barnkalaset! En tropisk och fruktig dukning som gör mini-gästerna extra glada.

Nyheter | v. 7

Nyheter | v. 7
Spana in veckans nyheter! Nya konstväxter, lampskärmar i våriga färger och djurtemat fortsätter.

Vårens 3 hetaste inredningstrender

Vårens 3 hetaste inredningstrender
Våren är här och inredningstrenderna inspireras av naturen både under och över ytan. Satsa på detaljer som sticker ut och inred hemmet med evigheternas bukett.

Duka med havet

Duka med havet
Bjud gästerna på en dukning med wow-faktor. En fräsch, ljus och trendig dukning som inspirerats av havet.