Projekt Sjövillan | Styling

Dags att dela med oss av vårt projekt Sjövillan där vi fick det roliga uppdraget att styla om ett nybyggt hem med stora fönster, sjöutsikt och vita fräscha ytor. I huset fanns flera tavlor från konstnären Jeanette von Kustosverk med stark karaktär och färgskala, som kombinerats med neutrala möbler. Utmaningen låg i att få konsten och möblerna att harmonisera och skapa en helhetsbild där de ena lyfte det andra samt ge hemmet mer personlighet med hjälp av enkla medel. 

Här kommer före & efter-bilder på delar av stylingen och ett helt gäng tips som du enkelt kan ta med dig till ditt hem. Alla produkter vi använde till stylingen finns online på Molino.se eller i vår butik Ute & Inne i Mellerud. 

Om du också behöver hjälp att styla hemmet, kontoret eller kanske din fest är det bara höra av sig till oss på petra@molino.se eller slå en signal på 0530-13060. Vi tar oss an små som stora projekt! KÖK
 Två superenkla tips till köket är att satsa på en snygg flaska till diskmedlet och ha en marmorbricka för alla de kryddor/oljor du vill ha framme, det skapar en känsla av att det bara är en sak som står framme och inte flera. 

VARDAGSRUM
I vardagsrummet behövdes en ommöblering och mer personliga detaljer. En viktig detalj som harmoniserade rummet var att hänga tavlorna centrerat över soffan istället för att utgå från mitten av väggen. BADRUM
 
Då huset är nybyggt med fräsch inredning i badrummen var det bara små detaljer som krävdes i de två badrummen. Det är lätt att glömma bort 'tråkiga detaljer' som toalettborste och tvålpump, men det gör verkligen stor skillnad!


ÖVERVÅNING 
På andra våning finns ett stort socialt rum som ännu inte var fullt möblerat men som behövde lite mer värme och detaljer. Gardinerna och borden byttes ut och textilier från bland annat Boel & Jan fick flytta in. 

 

Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras