Ett annorlunda ägg

Påsken närmar sig med stormsteg och vi har samlat ihop en massa grymma tips på vad du kan lägga i ditt påskägg i år. Godis i all ära - men visst kan det bli lite mycket just under kycklingarnas högtid? Därför har vi här en massa tips & idéer på helt godisfria ägg som till exempel Harens GT-kit och Grillmästarägget men också ett helt gäng med produkter som kan joina godiset och bli en rolig detalj till det klassiska innehållet. 

För att spana in alla tips på vad du kan lägga i ett annorlunda ägg - kika här - eller luta dig tillbaka, scrolla ner och spana in våra färdiga förslag. 

HARENS GT-KIT 
Det perfekta kitet till han eller hon som älskar drinkar! Våra populära Gin Tonic-glas har en stor kupa med plats för massa is - ett givet glas för sommarens alla drinkar. 
harens gt-kit, ett roligt påskägg till pappa eller pojkvän
Harens GT-kit hittar du här. 

KRYDDIGA (PÅSK)KÄRRINGEN
Ett ägg fyllt med användbara kökstillbehör som servetter och kryddor mixat med en rolig detalj från By On. Passar utmärkt till mamma eller den som "har allt". 
perfekta påskpresenten till mamma
Du hittar produkterna här tillsammans med fler kryddiga alternativ. 

BLÅKULLABRÄNSLE
Det ultimata kitet till den som har allt - en liten minikvast som kan komma väl till användning hemma tillsammans med ett gott te. 
påskägg till den som har allt
Spana in blåkulla-kitet här. 

GRILLMÄSTARÄGGET
Sommarens alla grillkvällar står framför oss och vad passar inte bättre än att väcka en grillmästare till liv under påsken. I det här kitet hittar du en snygg grillhandske, den ultimata burgarkryddan och sist och faktiskt minst en press för att göra mini-hamburgare. Hur rolig förrätt? 
perfekta påskpresenten till pappa
Klicka hem det du behöver för ett grillägg här.

NÅGOT ÄGGSTRA 
Om du ändå känner att godis hör till så kan man alltid lägga till något extra. De förslagen hittar du här.


Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras