Höstnyheter

Efter årets varma månader välkomnar vi nu hösten. Årstiden då doftljus, härliga textilier och varma färger får flytta in i våra hem. Inredningens årstid är här! Vi har fyllt på butiken och hemsidan med mängder med nyheter som höjer mysfaktorn. I detta inlägg delar vi med oss av ett axplock av alla nyheter. 


Ett av höstens nya varumärken är Olsson & Jensen, ett svenskt inredningsmärke som vi bekantade oss med på Formex-mässan i augusti. Du hittar nu bland annat doftljus, koppar, serveringsfat och ljuslyktor både online och i butik. 


Nyheter från Boel & Jan i höstiga toner och olika material som tillsammans skapar en härlig mix. Du hittar nu närmare hundra kuddar & kuddfodral hos oss - vi hjälper dig mer än gärna att sätta ihop en bra kombo.


Ett av höstens många doftljus - passar i alla hemmets rum och en rolig gå-bort-present. Just detta doftljus passar dig som uppskattar en mildare doft.


En lekfull väggvas formad som ett leopardhuvud, passar perfekt att matcha med våra andra väggvaser i form av - björn - gorilla - lejon.


Ett set på 4 glas-sugrör från märket By On, vilket även innehåller en borste för lätt rengöring. Ett mer miljövänligt alternativ till plastsugrören.


De perfekta höstiga ljuset i formen av en pumpa i färgerna röd och grön.


En liten höstnyhet som ökar chanserna att hitta nyckeln :D 


Ett stort doftljus med ett lyxigare utseende och en lättare doft för dig som uppskattar det. Finns i guld och silver.


De perfekta glaset för goda cocktails, martinis och champagne. Glasen har en guldkant och bubblor i glaset.


Blockljus med en texturerad yta av orm-mönster.


En tung, supermysig pläd från märket Fanni K i den perfekta beiga färgen.

Löpare 'Ofelia' från märket Boel & Jan i en jordnära färg, med fransar på kortsidorna.


The Gift Label är ett nytt märke hos oss som har handtvål, handlotion och diskmedel med fina budskap, i en trendig flaska. The Gift Label använder sig utav produkter som är helt veganska, fri från parabener, sulfater och färgämnen samt en flaska som är gjord av 100% återvunnen plast. 

Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras