Inred med hösten

Mysälskarens årstid är här. Tiden då det är dags att tända de nya doftljusen, burra ner sig under en stor filt och faktiskt spendera tid i hemmet. Det finns så mycket inredning som gör det mysigt innanför hemmets fyra väggar att det är lätt att glömma bort alla de färger som naturen själv redan börjat inreda med - precis utanför dörren. Därför har vi samlat inspiration för hur du skapar en trevlig hemkänsla, både inne och ute.

dekorera med pumpor

Små konstgjorda pumpor att dekorera blomsterarrangemang, ljusfat eller lägga på trappan som de är. Du hittar dom här.

höstig dörrkrans

Var inte rädd för att sätta en riktigt riktigt pampig krans på dörren. Tips - om du inte vill spika i dörren går det finfint att sätta upp kransen med hjälp av en transparent tråd som fästs på insidan. Kransen på bilden hittar du här.  

billig pumpa

Fram med de riktiga pumporna i början på oktober, och låt sen de lite mer halloween-inspirerade pumporna göra dom sällskap. Här hittar du pumpalyktan.

VICTORIAN LJUS INSPIRATION

Nyheter från Victorian i djuriska teman, passar perfekt att kombinera med alla höstfärger. Finns med doft Wilderness och Monkey Business.  

sammetskuddar

Sammetskuddar i alla dess färger, var inte rädd för oväntade kombinationer. Perfekta detaljen att kunna byta ut under olika säsonger eller när man helt enkelt tröttnat. Spana in olika kuddar här. 

Vi älskar att konstgjorda växter blivit riktigt trendigt. Lite samma känsla som när sköna sportskor blev snyggt. Låt höstens alla härliga färger flytta in, hur länge du vill, och knyt på så sätt ihop inredningen utanför och innanför dörren. Bubbliga vasen hittar du här. 

Mysig höst på er! 
// Molino


Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras