JULKLAPPSTIPS

Vissa klappar är svårare än andra. Här har vi samlat julklappstips till de där personerna som har allt, till svärmor du inte riktigt lärt känna än och till pappan som aldrig knåpat ihop en önskelista när du väl frågar. 

Första året med svärmor
Det gäller att imponera men ändå inte gå för långt. Säkra kort (men inte tråkiga) att ge till svärmor är Victorians produkter - medvetet, trendigt och användbart. Produkterna finns i rumsspray, doftljus och mixat presentkit. Du hittar produkterna här. Pappan utan önskelista 
Det är så lätt att fastna i strump-träsket och köpa ett 10-pack för "det behöver han". Hitta på något roligare i år! Här kommer några tips på klappar till pappa. 
Här hittar du grytvanten. Spana även in skinnförklädet och grytlappen i samma kollektion.  

Snygg termos från Gyttorp i formen av en patron hittar du här - perfekt för vinterns alla äventyr. 

Avecglas från Sagaform - annorlunda, eleganta och personliga glas som pappa garanterat kommer gilla. Du hittar dom här. 


Hen som har allt 
Klappar till personer som har allt kan vara riktigt klurigt. Det gäller att satsa på saker som personen inte skulle unna sig själv eller något som 'går åt', som tex doftljus eller favoriter från Vakinme:

Produkter från Vakinme känns avskalade men lyxiga och är perfekta klappar eftersom de faller i 'går åt'-facket. Och hur smart med pump i duschen? 

Mysfaktor kan ingen få för mycket av! Ostknivar från BY ON är en perfekt present för att ge något som man själv kanske inte unnar sig. Du hittar setet i guld här och i svart här. 

Lämna en kommentar

Kommentaren måste godkännas innan den publiceras