Allmänna villkor

ÖVERSIKT

Denna webbplats drivs av Molino Interiör AB (orgnr: 559167-7108). På hela webbplatsen hänvisar termen "vi", "oss" och "vår" till Molino Interiör AB. Molino Interiör AB erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, baserat på ditt godkännande av alla villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och / eller köpa något från oss, accepterar du att vara bunden av följande villkor samt ytterligare villkor och policyer refererade och / eller tillgänglig med hyperlänk på webbplatsen. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen oavsett syfte.

Här hittar du vår integritetspolicy 
Här finns policy om cookies 
Här hittar du vår policy om returer och reklamationer. 

Eventuella nya funktioner eller verktyg som läggs till i den aktuella butiken ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter att eventuella ändringar har skickats utgjorde godkännande av dessa ändringar.

Shopify Inc står som värd för denna webbplats. De ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

Domänen molino.se är registrerad hos one.com. 


AVSNITT 1 - ONLINE BUTIKSVILLKOR

 • För att handla på vår site behöver du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande (Se föräldrabalken).

 • Du får inte använda våra produkter för olagligt eller obehörigt ändamål eller vid användningen av Tjänsten, bryta mot lagen.

AVSNITT 2 - ALLMÄNNA VILLKOR

 • Vi förbehåller oss rätten att neka service till någon av någon anledning när som helst.

 • Du samtycker till att inte reproducera, kopiera, kopiera, sälja, sälja eller utnyttja någon del av Tjänsten, användningen av Tjänsten eller tillträde till Tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss .
 • Rubrikerna som används i detta avtal ingår endast för bekvämlighet och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

AVSNITT 3 - RIKTIGHET, UPPLYSNING OCH AKTUALITET FÖR INFORMATION

 • Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, komplett eller aktuell. Materialet på denna webbplats är endast för allmän information och bör inte åberopas eller användas som den enda grunden för att fatta beslut utan att samråda med primära, mer exakta, mer fullständiga eller mer aktuella informationskällor. Vilket som helst beroende av materialet på denna sida är på egen risk.

 • Den här webbplatsen kan innehålla viss historisk information. Historisk information, nödvändigtvis, är inte aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på denna webbplats, men vi har ingen skyldighet att uppdatera någon information på vår webbplats. Du godkänner att det är ditt ansvar att övervaka förändringar på vår webbplats.

AVSNITT 4 - ÄNDRINGAR AV TJÄNSTEN OCH PRISER

 • Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avbryta Tjänsten (eller någon del eller innehåll därav) utan föregående meddelande.

 • Vi ska inte vara ansvariga för dig eller någon tredje part för ändringar, prisändringar, upphävande eller upphörande av Tjänsten.

AVSNITT 4  - PRODUKTER ELLER TJÄNSTER

 • Vissa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga uteslutande online via webbplatsen. Dessa produkter eller tjänster kan ha begränsade kvantiteter och är endast föremål för retur eller utbyte enligt vår returpolicy.

 • Vi har gjort allt för att så tydligt som möjligt visa färger och bilder på våra produkter som finns i butiken. Vi kan inte garantera att din bildskärms visning av vilken färg som helst kommer att vara korrekt.

 • Alla beskrivningar av produkter eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande, efter eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att upphöra med någon produkt när som helst. Eventuellt erbjudande för någon produkt eller tjänst som gjorts på denna webbplats är ogiltig när det är förbjudet.

 • Vi garanterar inte att kvaliteten på produkter, tjänster, information eller annat material som köpts eller erhållits av dig kommer att uppfylla dina förväntningar.

 • Det är upp till kunden att ta del av den information som finns på produktkortet och utgå från att det passar de ändamål som kunden planerar att använda produkten för. 

AVSNITT 5 - FAKTURERING OCH KONTOINFORMATION

 • Vi förbehåller oss rätten att vägra någon order som du placerar hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per order. Dessa begränsningar kan innefatta beställningar som är placerade av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och / eller order som använder samma fakturerings- och / eller leveransadress. Om vi ​​ändrar eller avbryter en beställning kan vi försöka att meddela dig genom att kontakta e-postadressen och / eller faktureringsadressen / telefonnumret som gavs vid beställningstillfället.
 • Du godkänner att du tillhandahåller aktuell, fullständig och exakt inköps- och kontoinformation för alla inköp som gjorts i vår butik. Du godkänner att du snabbt uppdaterar ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig efter behov.

AVSNITT 6 - TREDJE PARTS VERKTYG

 • Vi kan ge dig tillgång till verktyg från tredje part över vilka vi varken övervakar eller har någon kontroll eller inmatning.

 • Du bekräftar och godkänner att vi tillhandahåller tillgång till sådana verktyg "som det är" och "som tillgängligt" utan några garantier, representationer eller villkor av något slag och utan någon godkännande. Vi är inte ansvariga för din användning av valfria verktyg från tredje part.

 • Eventuell användning av valfria verktyg som erbjuds via webbplatsen sker helt på egen risk och diskretion, och du bör se till att du är bekant med och godkänner villkoren för vilka verktyg som tillhandahålls av relevanta tredje parts leverantörer.

 • Vi kan också i framtiden erbjuda nya tjänster och / eller funktioner via webbplatsen (inklusive utgivandet av nya verktyg och resurser). Sådana nya funktioner och / eller tjänster ska också omfattas av dessa användarvillkor.

 • Visst innehåll, produkter och tjänster som finns tillgängliga via vår tjänst kan innehålla material från tredje part.

 • Tredjepartslänkar på denna webbplats kan rikta dig till tredje parts webbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte ansvariga för att granska eller utvärdera innehållet eller noggrannheten och vi garanterar inte och ansvarar inte för material från tredje part eller webbplatser eller för andra material, produkter eller tjänster från tredje part.

Vi är inte ansvariga för skada eller skador i samband med inköp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som görs i samband med tredje parts webbplatser. Läs noga igenom tredjeparts policy och praxis och se till att du förstår dem innan du engagerar dig i någon transaktion. Klagomål, påståenden, oro eller frågor angående produkter från tredje part ska riktas till tredje part.

AVSNITT 7 - BETALNING & FRAKT 

 • Klarnas betalningsalternativ
  Tillsammans med Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:
 • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

 • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

  Du hittar mer information om Klarna och kan läsa deras användarvillkor här. För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

  Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.
 • Betalning med Kort - Visa & Mastercard
  Betalning med kort sker i samarbete med DIBS och Bambora. Om du väljer att betala med kort, VISA eller Mastercard, kommer ditt kort att debiteras direkt efter genomfört köp. 
 • Frakt och Leverans
  Leverans sker 2-4 arbetsdagar från den dag då beställningen genomfördes. Din order skickas med DHL och kommer till närmaste ombud för upphämtning. Från den dag då du mottager ett sms om att din beställning finns att hämta ut har du 14 dagar på dig att hämta ditt paket innan det skickas tillbaka till oss. Om paketet inte hämtas ut kommer en kostnad på 150 kr att dras från återbetalningen för att täcka DHL-s avgift för ej uthämtade paket samt fraktkostnaden för paketet tillbaka till oss. 

  Fraktkostnaden är 49 sek om du väljer att hämta hos ombud. 

AVSNITT 8 - ANVÄNDARBEMÄRKNINGAR, FEEDBACK OCH ANDRA FRÅGOR

 • Om du på begäran skickar vissa specifika inlägg (till exempel tävlingsbidrag) eller utan en begäran från oss skickar kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, oavsett om det sker online, via e-post, post eller på annat sätt (kollektivt, "kommentarer") godkänner du att vi, när som helst, kan, utan begränsning, redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda eventuella kommentarer som du vidarebefordrar till oss på något medium.

 • Vi är och ska inte vara skyldiga att (1) behålla några kommentarer i förtroende (2) att betala ersättning för eventuella kommentarer; eller (3) för att svara på eventuella kommentarer.

 • Vi får, men har ingen skyldighet att övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi bestämmer enligt vårt eget gottfinnande är olagliga, offensiva, hotande, kränkande, ärekränkande, pornografiska, obscena eller på annat sätt stötande eller bryter mot partens immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor .

 • Du godkänner att dina kommentarer inte bryter mot någon tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärke, integritet, personlighet eller annan personlig eller proprietär rättighet. Du godkänner vidare att dina kommentarer inte kommer att innehålla olagligt, missbrukande eller obscent material eller innehålla något datavirus eller annan skadlig kod som på något sätt kan påverka driften av Tjänsten eller någon relaterad webbplats.
 • Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan än dig själv eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part om ursprunget till eventuella kommentarer. Du är ensam ansvarig för eventuella synpunkter du gör och deras noggrannhet. Vi påtar oss inget ansvar och tar inget ansvar för eventuella kommentarer från dig eller någon tredje part.

AVSNITT 9 - PERSONLIG INFORMATION

Din inlämning av personlig information via butiken regleras av vår integritetspolicy.


AVSNITT 10 - FEL, OTILLRÄCKLIGHET OCH MISSLYCKANDE

 • Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i Tjänsten som innehåller typfel, felaktigheter eller försummelser som kan relatera till produktbeskrivningar, prissättning, kampanjer, erbjudanden, fraktkostnader, transiteringstid och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och ändra eller uppdatera information eller avbryta order om någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats är oriktig när som helst utan föregående meddelande (inklusive efter beställning) .

 • Vi åtar oss ingen skyldighet att uppdatera, ändra eller klargöra information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats, inklusive men inte begränsat till prisinformation, med undantag av vad som krävs enligt lag. Inget angivet uppdaterings- eller uppdateringsdatum som tillämpas i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats bör tas för att ange att all information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats har ändrats eller uppdaterats.

AVSNITT 11 - FÖRBJUDNA ANVÄNDNINGAR

 • Förutom andra förbud som anges i användarvillkoren är du förbjuden att använda webbplatsen eller dess innehåll: (a) för olagligt syfte, b) att uppmana andra att utföra eller delta i olagliga handlingar, (c) att bryta mot internationella, federala, provinsiella eller statliga bestämmelser, regler, lagar eller lokala förordningar, d) att åsidosätta eller bryta mot våra immateriella rättigheter eller andra människors immateriella rättigheter e) att trakassera, misshandla, förolämpa, skada, anklaga, förtala, avskräcka, skrämma eller diskriminera på grund av kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationellt ursprung eller handikapp (f) lämna in falsk eller vilseledande information (g) ladda upp eller överföra virus eller någon annan typ av skadlig kod som kan eller kan användas på något sätt som påverkar funktionaliteten eller driften av tjänsten eller av någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet (h) att samla in eller spåra andra personers personuppgifter (i) till spam, phish, pharm, påskott, spindel, krypa eller skrapa; (j) för oanständigt eller omoraliskt syfte eller (k) att störa eller kringgå säkerhetsfunktionerna hos Tjänsten eller någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet. Vi förbehåller oss rätten att säga upp din användning av Tjänsten eller någon relaterad webbplats för att bryta mot någon av de förbjudna användningarna.

AVSNITT 12 - ANSVAR FÖR GARANTIER: ANSVARSBEGRÄNSNING

 • Vi garanterar, representerar eller motiverar inte att din användning av vår tjänst blir oavbruten, i tid, säker eller felfri.

 • Vi garanterar inte att resultaten som kan erhållas från användningen av tjänsten kommer att vara korrekta eller tillförlitliga.

 • Du godkänner att vi från tid till annan får ta bort tjänsten under obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst utan föregående meddelande.

 • Du är uttryckligen överens om att din användning av eller oförmåga att använda tjänsten är på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som levereras till dig genom tjänsten tillhandahålls (förutom vad som uttryckligen anges av oss) tillhandahållen "som är" och "som tillgänglig" för din användning, utan någon representation, garantier eller villkor av något slag, antingen uttrycka eller implicit, inklusive alla underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, säljbar kvalitet, lämplighet för ett visst syfte, hållbarhet, titel och icke-överträdelse.

 • Molino Interiör AB, våra styrelseledamöter, tjänstemän, anställda, dotterbolag, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare är under inga omständigheter ansvariga för någon skada, förlust, anspråk eller någon direkt, indirekt, oavsiktlig, straffande, speciell, eller följdskador av något slag, inklusive, utan begränsning förlorade vinster, förlorade intäkter, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador, vare sig de är baserade i kontrakt, skadestånd (inklusive försummelse), strikt ansvar eller på annat sätt, som härrör från din användning av någon av tjänsten eller produkter som upphandlats med tjänsten eller för något annat krav som på något sätt hänför sig till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive men inte begränsat till några fel eller försummelser i något innehåll, eller Eventuella förluster eller skador av något slag som uppkommit till följd av användningen av tjänsten eller något innehåll (eller produkt) som postas, överförs eller på annat sätt görs tillgängligt via tjänsten, även om de har råd om deras möjlighet.

AVSNITT 13 - SKADA

 • Du godkänner att ofarligt skada Molino Interiör AB och vår förälder, dotterbolag, samarbetspartners, tjänstemän, regissörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underleverantörer, leverantörer, praktikanter och anställda, från något krav eller krav, inklusive rimliga advokatavgifter som görs av någon tredje part på grund av eller som uppstår på grund av ditt brott mot dessa användarvillkor eller de dokument som de innehåller som referens eller ditt brott mot någon lag eller tredje parts rättigheter.

AVSNITT 14 - AVSKILJBARHET

 • I händelse av att någon bestämmelse i dessa användarvillkor är bestämd att vara olaglig, ogiltig eller oförklarlig, ska sådan bestämmelse likväl vara verkställbar i den utsträckning som tillåts enligt gällande lag och den obestridliga delen ska anses vara avskild från dessa villkor Tjänstgöring, sådan bestämning ska inte påverka giltigheten och verkställigheten av övriga övriga bestämmelser.

AVSNITT 15 - AVSLUTNING

 • Du kan när som helst säga upp dessa användarvillkor genom att anmäla att du inte längre vill använda våra tjänster eller när du slutar använda vår webbplats.
 • Om du misslyckas, eller vi misstänker att du har misslyckats, att följa alla villkor eller villkor i dessa användarvillkor, kan vi också säga upp detta avtal när som helst utan föregående meddelande och du kommer att förbli ansvarig för alla belopp som ska betalas till och med datum för uppsägning och / eller följaktligen kan neka dig tillgång till våra tjänster (eller någon del därav).

AVSNITT 16 - HELT AVTAL

 • Om vi misslyckas med att utöva eller verkställa någon rättighet eller bestämmelse i dessa användarvillkor ska inte det utgöra ett upphävande av sådan rättighet eller bestämmelse.

 • Dessa användarvillkor och eventuella policyer eller operativa regler som vi lägger upp på denna webbplats eller i fråga om Tjänsten utgör hela avtalet och förståelsen mellan dig och oss och styr din användning av Tjänsten och ersätter eventuella tidigare eller samtidiga avtal, meddelanden och förslag , antingen muntligt eller skriftligt, mellan dig och oss (inklusive, men inte begränsat till, några tidigare versioner av användarvillkoren).
 • Eventuella tvetydigheter i tolkningen av dessa användarvillkor får inte tolkas mot den som framställer sig.

AVSNITT 17 - ÄNDRINGAR TILL TJÄNSTER

 • Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera vår hemsida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till vår hemsida eller Tjänsten efter inlägget av eventuella ändringar i dessa användarvillkor innebär godkännande av dessa ändringar.

AVSNITT 18 - KONTAKTINFORMATION

Frågor om användarvillkoren ska skickas till oss på kundtjanst@molino.se